Τρόποι Πληρωμής – Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας με τους εξής τρόπους:

Αντικαταβολή: επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 1€ το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο σύνολο της χρέωσής σας. Η πληρωμή του πακέτου γίνεται κατά την παράδοσή του. (Δεν ισχύει για αποστολές εκτός Ελλάδας και Κύπρου)

Κατάθεση σε τράπεζα: επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εάν πραγματοποιήσετε άμεση τραπεζική μεταφορά, αποστείλετέ μας μέσω email το αποδεικτικό. Εάν καταθέσετε σε τράπεζα, χρησιμοποιείστε το ονοματεπώνυμό σας σαν αιτιολογία στην κατάθεση και ενημερώστε την εταιρία τηλεφωνικά στο 2310202020 ή ηλεκτρονικά στο info@enchriso.gr μόλις πραγματοποιήσετε την κατάθεση. Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας.
Η αποστολή της παραγγελίας θα γίνει σε 1-3 εργάσιμες από την ημερομηνία της κατάθεσης.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ:

ALPHA BANK
IBAN: GR
BIC/SWIFT: CR
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:

EUROBANK
IBAN: GR
BIC/SWIFT:
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω courier στη διεύθυνση που θα δηλώσετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Οι παραγγελίες για Ελλάδα παραδίδονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας και για Κύπρο εντός 4-5 εργάσιμων. Οι παραγγελίες για τρίτες χώρες αποστέλλονται μέσω ταχυδρομείου μετά την εξόφλησή τους με κάρτα ή με τραπεζική κατάθεση, και παραδίδονται εντός 10 εργάσιμων. Η χρέωση για την αποστολή είναι:
Ελλάδα: 3€ (δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50€)
Κύπρος: 8€ (+2€ έξοδα αντικαταβολής εάν επιλεγεί)
Λοιπές Χώρες (ΕΕ): 10€ (αποστολή με ΕΛΤΑ)

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας οι ίδιοι από κάποιο κατάστημα courier παρακαλούμε δηλώστε το στο πεδίο των σχολίων της παραγγελίας. Όλες οι αποστολές για Ελλάδα γίνονται με μια από τις ακόλουθες courier: ΕΛΤΑ courier (Πόρτα-Πόρτα), Γενική Ταχυδρομική, ACS. Οι αποστολές για Κύπρο γίνονται με την Primewell. Οι αποστολές για τρίτες χώρες γίνονται μέσω ταχυδρομείου.

Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το χώρο μας επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Οι παραλαβές γίνονται κατόπιν ραντεβού και μπορούν να πραγματοποιηθούν την επόμενη εργάσιμη από την ημερομηνία που παραγγείλατε. Καλέστε στο 2310535361 ή στείλτε email στο mail@motopart.com.gr, για να δηλώσετε την ημερομηνία παραλαβής.

Για την καλύτερή σας εξυπηρέτηση τηρήστε το ραντεβού παραλαβής που έχετε δηλώσει. Δεν είναι δυνατή η επιτόπου παραλαβή εκτός της ημερομηνίας που έχετε δηλώσει, εκτός αν προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρία στο 2310535361.

Σπύρος ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – Οδυσσέως 30 Θεσσαλονίκη

0

Your Cart