Επιστροφές – Αλλαγές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ και ΑΛΛΑΓΕΣ

Μπορείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε οποιοδήποτε προϊόν δε σας ικανοποίησε ή ήταν ελαττωματικό εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του. Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία και να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς. Εφόσον το προϊόν ελεγχθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, έχετε δικαίωμα να επιλέξετε κάτι άλλο ή να κάνετε επιστροφή χρημάτων.
Τα έξοδα αποστολής των επιστροφών επιβαρύνουν τον αγοραστή. Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε οι ίδιοι το προϊόν στο κατάστημα, επικοινωνήστε με το 2310535361

Προτού κάνετε οποιαδήποτε επιστροφή παρακαλούμε ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 2310535361 ή ηλεκτρονικά στο mail@motopart.com.gr

Διεύθυνση επιστροφών:
Σπύρος ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – Οδυσσέως 30 Θεσσαλονίκη

Η εταιρία DIMITRIOU MOTOPARTS (Δημητρίου Σπυρίδων Δ.) δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν φθορές ή απώλειες που πραγματοποιούνται κατά τη μεταφορά των εμπορευμάτων. Συνιστούμε στους πελάτες μας να ελέγχουν προσεκτικά τη συσκευασία κατά την παραλαβή τους για να διαπιστώνουν τυχόν ελαττώματα.

Εάν παραλάβατε κάποιο εμπόρευμα διαφορετικό από αυτό που έχετε παραγγείλει παρακαλούμε ενημερώστε την εταιρία. Θα φροντίσουμε εμείς για την επιστροφή του πακέτου σας και θα σας ενημερώσουμε για τη διαχείρισή του μόλις το παραλάβουμε. Σε περίπτωση λάθους της εταιρίας η αλλαγή γίνεται χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.

Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή με άλλο προϊόν, ενημερώστε μας σχετικά. Μόλις το δέμα της επιστροφής έρθει σε εμάς και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της αλλαγής σας και τυχόν διαφορά στην τιμή του.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΩΛΗΣΗΣ.

ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ.

0

Your Cart