Η Εταιρεία

DIMITRIOU MOTO PARTS

Από το 1992
Προμηθεύουμε την αγορά με  προϊόντα υψηλής ποιότητας

Η επιχείρηση ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ ιδρύθηκε το 1992 με κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και πώληση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών για μοτοσυκλέτες.

Από το 1995 η συνεργασία της εταιρίας μας με την γερμανική ESJOT ANTRIEBSTECKNIK GmbH μας κάνει τους αντιπροσώπους των γραναζιών της στην Ελλάδα.

Ακολουθεί το 1997 η επαφή μας με την ιαπωνική TOUR MAX η οποία εξελίχθηκε σε μία άριστη συνεργασία που μετράει χρόνια και με την οποία μπήκαμε πλέον δυναμικά στην διανομή και πώληση καινούργιων ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες και μοντέλα μοτοσυκλετών , με βαρύτητα στις μεγάλου κυβισμού.

Στα χρόνια που ακολουθούν συνάπτουμε συνεργασίες με σημαντικούς οίκους ανταλλακτικών μοτο του εξωτερικού , με αποτέλεσμα την καλύτερη και πληρέστερη παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας.

Το 2019 μας βρίσκει πλήρως οργανωμένους σε ό,τι αφορά τα καρμπυρατέρ των μοτοσυκλετών μεγάλου κυβισμού (σετ επισκευής κάτω μέρους , εισαγωγές – λαιμοί , μεμβράνες – σλάιντ , βελόνες φλωτέρ , o’rings , φλάντζες κ.α ).

Επίσης στην κατηγορία της μετάδοσης με ολοκληρωμένη σειρά σε αλυσίδες κίνησης της γνωστής D.I.D CHAINS Japan (βήματα , links , τύποι και αποχρώσεις ) , γρανάζια κίνησης και τροχού της ESJOT σε πολλές επιλογές δοντιών.

Ακολουθούν τα είδη φρένου της EBC BRAKES , τακάκια φρένου τόσο για μοτοσυκλέτες όσο και για scooters και πάπιες διαθέσιμα σε όλες τις πάστες στην καλύτερη ποιότητα και αντοχή .

Συνεχίζουμε με τα μεταξωτά και πλενώμενα φίλτρα αέρα και λαδιού της γνωστής K&N FILTERS .

Προσπαθούμε καθημερινά με πείσμα και αγάπη για τους δύο τροχούς να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας με προδιαγραφές και να καλύπτουμε τις ανάγκες τους άμεσα και ολοκληρωμένα.

Επίσης μπορείτε να μας βρείτε και στο car.gr

Επισκευθείτε το κατάστημα μας

MotoPart

Οδυσσέως 30 , Θεσσαλονίκη

0

Your Cart